Yoga met Sylvia

Yoga met Sylvia is veel meer dan je in allerlei moeilijke houdingen wringen.
Het gaat er om wat je ervaart en hoe je het verder kan zetten in je dagelijks leven.

Op haar weg tot Yoga Teacher heeft Sylvia ontdekt dat innerlijke pit en een rustige uitstraling dankbare eigenschappen zijn om yoga door te geven.

Haar stijl is gebaseerd op de principes van Yin & Yang, waarbij je levensenergie, Qi, terug in balans gebracht wordt.

Yin yoga is passief, zacht en vrouwelijk, het staat voor overgave en loslaten. Yang is mannelijk gedomineerd en is warm en krachtig.

Als je naar haar yogalessen komt zal je merken dat ze je graag veilig door elke houding heen praat en je af en toe aanmoedigt om jezelf eens even uit te dagen. Er wordt steeds rekening met ieders uniek lichaam, zodat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn.

Je ademhaling vinden in de juiste houding zijn steeds de basisprincipes.

Yin & Yang Yoga met Sylvia

Yin yoga is passief, zacht en vrouwelijk, het staat voor overgave en loslaten. Yang is mannelijk gedomineerd en is warm en krachtig. In ons drukke bestaan, is de Yang energie vaak overheersend. Een combinatie van de solaire en lunaire energie kan je helpen om je balans weer terug te vinden.

In deze les richten we ons op het openen en in balans brengen van beide energieën.  Je leert hoe je je energie bewust kan sturen, waardoor je ruimte creëert voor meer ontspanning, en je je spieren pit geeft voor een mooi en gezond lichaam.

We beginnen steeds met een korte meditatie om de sensaties en emoties in je lichaam te verkennen. Tijdens de opwarming breng je bewuste aandacht naar je ademhaling om daarna over te gaan gaan naar een yang flow waarbij we de energie in ons lichaam activeren en sluiten terug af met yin en een heerlijk ontspannende savasana.

De energie die je krijgt, is een extra stimulans om vol te houden en te genieten van yoga.

Zachte yoga met Sylvia

Zachte yoga met Sylvia is een trage en meer meditatieve vorm van yoga die je uitnodigt om naar je lichaam te luisteren. Door je helemaal aan de houding over te geven zal je voelen dat er letterlijk en figuurlijk pure ruimte ontstaat in je lichaam en je hoofd.

Door langer in de houding te blijven worden bepaalde meridianen gestimuleerd waardoor je de doorstroming van Chi hersteld. Een goede doorstroming van Chi, Prana of levensenergie, is volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde de basis van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Deze zachte yogastijl biedt een perfecte aanvulling bij alle yang of actievere bewegingsvormen waardoor je een balans creëert om alle uitdagingen in het leven te kunnen trotseren.

Sfeervolle muziek, de geur van essentiële oliën en groepjes tot 7 personen, zijn één van de kwaliteiten die persoonlijke aandacht en een gezonde balans garanderen voor elke yogi.

iedereen kan deelnemen op zijn niveau.

Yin & Yang Yoga met Sylvia

Woensdag 10.00u – 11.30u
Vrijdag 9.00u – 10.30u

Zachte Yoga met Sylvia

Donderdagochtend
11.00u tot 12.00u

Waar?

‘Sonnehuys’ Live Your
Albert Dineurlaan 7
2900 Schoten

Alle Yogamateriaal is aanwezig in het Sonnehuys.

Je volgt de les op blote voeten en gemakkelijk zittende kledij.

Geef een reactie

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05