Over Sylvia

Hi, ik ben Sylvia

De liefde voor yoga, ademwerk en avontuurlijk reizen zijn al jaren mijn passies om puur en veerkrachtig in het leven te staan. En vanuit deze passies is mijn project ontstaan, RUN YOUR MIND!

Sylvia

Een stralende kern met prachtige gouden vleugels is de uitstraling van mijn logo, en zo voel ik mijn missie ook helemaal aan. Jou laten voelen dat de zoektocht naar wie je echt bent altijd de moeite waard is. Dat je mag stralen en dat vrijheid een recht is maar ook een manier is om tot recht te komen, in alle veiligheid.

Diep vanbinnen heb ik altijd sterk aangevoeld dat er een enorme kracht in mij zit. Alleen wist ik niet hoe die kracht in te zetten. Ik hield mezelf meestal klein, omdat ik ervan overtuigd was dat ik zonder universitair diploma niemand was. Tot ik op mijn 40ste terug begon te studeren. Mijn interesse werd aangewakkerd en net op dat moment kwam ook Yoga op mijn pad. Ik liet mijn zachte kant meer en meer toe en vanaf toen is de kracht beginnen stromen.

Mijn eerste opleiding als Running- en bewegingstherapeut gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om voor een groep te staan, het kwam recht vanuit mijn hart.

Voor mijn eindwerk had ik het gewaagd om yoga te combineren met joggen, wandelen en mindfulness in de natuur. Het klopte en ik voelde meteen dat de weg open lag om de dingen te doen die graag wilde doen.

Opleidingen, trainingen en workshops in yoga, ademwerk, mindful movement in de natuur, burn-out, meditatie, massage en natuurlijke voeding, volg ik tot op de dag van vandaag nog met een grote leergierigheid. Met als missie, zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om in beweging te komen naar meer vrijheid en zelfexpressie.

Ik probeer het leven in al zijn puurheid te leven, met mijn zwakke en mijn sterke kanten, met mijn lach en mijn angst maar vooral met vertrouwen en levensvreugde. Mijn stem laat ik graag horen om jou hetzelfde toe te wensen.

Sylvia

Mijn verhaal

Ooit is het anders geweest

Jarenlang heb ik stress als een negatieve emotie ervaren, omdat ik me niet bewust was hoe het anders kon. Hierdoor stond mijn overlevingsmodus altijd op aan, het gaspedaal vol ingedrukt.

Als jong meisje kreeg ik mee dat sterk zijn en je plan trekken basisbehoeftes van het leven zijn. Dit heeft mij in vele situaties positieve kracht opgeleverd maar aan de andere kant voelde ik de energie zomaar wegstromen. Ik werd verstikt door overleving, sterk zijn en over mijn grenzen gaan. 

Ik pleegde in eerste instantie roofbouw op mijn lichaam bij het sporten, iets waar ik in uitblonk. Mijn dagelijks leven en mijn werk verliep in mijn ogen ok, tot ik met ernstige fysieke klachten, als gevolg van emotionele onbalans, te maken kreeg met hyperventilatie, hoge bloeddruk en chronische stress.

Mijn lichaam heeft toen de keuze voor mij gemaakt… Rustiger aan doen was geen optie meer maar een bevel. Laagje per laagje heb ik leren loslaten door yoga, dagelijks mediteren, meer bewustwording tijdens mijn loopje en gezonde voeding.

Deze houvast en ervaringen leren mij nog elke dag hoe ik goed voor mijzelf moet zorgen om gezond om te gaan met stress en overbelasting. Bewustzijn en de natuur zijn voor mij een innerlijke ontdekking van zelfheling, het antwoord zit gewoon vanbinnen, met mijn adem als sleutel.

Als ervaringsdeskundige voel ik goed aan wanneer iemand de taal van zijn lichaam niet meer verstaat. Daarom geloof ik heel sterk in de kracht van bewust en zacht bewegen. Het zorgt voor een goede balans in je algemene gezondheid, het geeft je vreugde en zelfvertrouwen, het houdt je jong en stimuleert je gelukshormoon!

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05