Yoga


Zeg ja tegen VEERKRACHT

Weg stress, Yess balans!

Yoga is jouw verhaal! Yoga is tijd maken om je lichaam te versterken, verbinding te maken met je innerlijke krachtbron en de energie door je hele zenuwstelsel te laten stromen. Met eenvoudige ademhalingstechnieken en de focus op je lichaamsbewustzijn, kom je vertrouwd en veilig in elke houding. De diepe spierkracht die je opbouwt in je lichaam is de basis voor ultieme ontspanning van je geest. Zonder oordeel, zonder moeten, neem ik jou mee op weg in je pure VEERKRACHT.

De kracht van Run Your Mind is de combinatie van zachte Yin energie en soms intensere Yang energie, afgewisseld met meditatie en ademhaling om je lichaam sterk en open te maken. Door de rustige manier van lesgeven en het gebruik van pure essentiële oliën kom komt iedereen op een unieke en vertrouwde manier tot zijn recht.

Yoga is een levensplan. Door regelmatig yoga te beoefenen zal je geleidelijk aan voelen hoe je terug in contact kan komen met je lichaam en hoe je je hoofd tot rust kan brengen. Diepgewortelde blokkades worden stelselmatig  losgelaten en je ademhaling geeft je de mogelijkheid om momenten van rust te creëren.

Luister naar de signalen van je lichaam met Mindfulness, Yin yoga, Yang yoga, Pranayama en Yoga Nidra.

Tot op de yogamat.

Namasté
Sylvia

Locatie Schilde

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde


Donderdag 19.15-20.15
Donderdag 20.30-21.30

Easy Flow met Sylvia op donderdag, 19.15u
Restorative yoga met Sylvia op donderdag, 20.30u


120€/10 beurtenkaart
15€ losse les
60min.
(All levels)

Yoga matjes, blokjes, riempjes en bolsters zijn gratis beschikbaar.

Locatie Schoten

Sonnehuys
Albert Dineurlaan 7, Schoten

Woensdag 10.00-11.30
Donderdag 13.30-15.00

Mindful yoga met Sylvia op woensdag, 10.00u
Restore & Relax met Sylvia op donderdag, 13.30u

150€/10 beurtenkaart
18€ losse les
90min.
(All levels)

Yoga matjes, blokjes, riempjes en bolsters zijn gratis beschikbaar.

Wat mag je verwachten…


Mindful yoga & Easy flow is een combinatie van zachte en intense lichaamsbeweging, waarbij het therapeutisch aspect meer benadrukt wordt. De focus ligt op bewustzijn en verzachten. Zachte Yin en intense Yang elementen worden afgewisseld met meditatie en ademhaling om je lichaam sterk en open te maken. 

Restorative yoga is wat voor mij betreft een must voor iedereen. Even helemaal vertragen, ondersteund door kussens, dekens en aandacht voor je hele zijn. Restorative Yoga helpt je op een vriendelijke manier de weg naar binnen te vinden en de rust die zich daar bevindt op te zoeken, de energie in je lichaam mag weer stromen. Het is de meest ontspannen yogavorm die je helpt ontstressen en de balans in je lichaam en je geest herstelt. 

Praktisch…


Een les gaat door vanaf 3 deelnemers, volgens de Covid-maatregelen in het Sonnehuys tot 6 deelnemers, in Yoga Attic tot 10 deelnemers, aarzel dus niet om je in te schrijven.

Binnenkomen doe je met een mondmasker, breng je eigen yoga handdoek of mat mee en respecteer je afstand.

Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande knop