Yoga

Als je loslaat gebeuren de mooiste dingen!

Ik ben Sylvia en super dankbaar dat je hier bent terechtgekomen. Langs deze weg geef ik je een blik van mijn passies, yoga, meditatie en mindful bewegen in de natuur.

Savasana is mijn ‘hell yes’ pose om los te laten en bewegen in de natuur is voor mij pure energie.

Met Restorative Yoga en Mindful Yoga maak ik van Yoga jouw verhaal! Ik laat je graag voelen dat de zoektocht naar wie je echt bent altijd de moeite waard is. Dat het vergroten van je lichaamsbewustzijn de kracht is naar een mooie verbinding met jezelf.

Je lichaam als een prachtig samenwerkend systeem is een boeiende materie die ik graag in mijn lessen aan je doorgeef.

Hoe een rustige ademhaling de weerslag op je denken en je voelen kan beïnvloeden of wat je tegenkomt in je lichaam als je met volle focus in je yogahouding komt, zijn enkele natuurlijke hulpmiddelen die je zullen helpen ontstressen en je weer in je kracht zetten.

Hoe jij je wil voelen kan helder zijn in je gedachten maar wat hier voor nodig is, daar duik ik graag samen met jou dieper in, zonder oordeel, zonder moeten, puur, uniek, vanuit het hart!

Liefs,
Sylvia

Tot op de yogamat.

Locatie Schilde

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde


Donderdag 19.15-20.15
Donderdag 20.30-21.30

Easy Flow met Sylvia op donderdag, 19.15u
Restorative yoga met Sylvia op donderdag, 20.30u


120€/10 beurtenkaart
15€ losse les
60min.
(All levels)

Yoga matjes, blokjes, riempjes en bolsters zijn gratis beschikbaar.

Wat mag je verwachten…


Mindful yoga & Easy flow is een combinatie van zachte en intense lichaamsbeweging, waarbij het therapeutisch aspect meer benadrukt wordt. De focus ligt op een gezonde lichaamshouding, bewustzijn en verzachten. Zachte Yin en intense Yang elementen worden afgewisseld met meditatie en ademhaling om je lichaam sterk en open te maken. 

Restorative yoga is een zachte, helende yogavorm die door iedereen kan beoefend worden. Het is een meditatieve vorm van yoga waarbij je lichaam ondersteund wordt door kussens, bolsters en dekens. De houdingen worden gedurende langere tijd aangehouden. Visualisatie, ademhaling en zachte massage met pure etherische oliën helpen je om los te laten en diep te ontspannen. Je hoofd wordt rustiger en je lichaam krijgt de kans om nieuwe energie aan te maken.
Deze yogavorm is een aanrader bij vermoeidheid, stress gerelateerde klachten, chronische pijn, Burn-Out of voor iedereen die tot rust wil komen.
Restorative yoga is een tegenpool van de meer dynamische yoga, maar ook een mooie aanvulling op de andere yogstijlen.

Praktisch…


Een les gaat door vanaf 3 deelnemers

Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande link