Ademwerk

Bewust ademen om je gezondheid te verbeteren

In onze altijd-aan cultuur is bewustwording van de adem belangrijker dan ooit. Het is de basis van je gezondheid en de grootste kracht in je leven die je vitaal houdt. De manier waarop je ademt heeft een grote invloed op hoe jij je vanbinnen voelt. Aanhoudende stress, emoties waar je niet mee wegkomt en vasthouden van gedachten kunnen je adempatroon sterk beïnvloeden. Het maakt dat je adem snel, oppervlakkig en meer in de borst zit dan in de buik. De adem wordt beperkt waardoor de levensenergie blokkeert en het zenuwstelsel niet meer tot rust kan komen. Meestal is dit een onbewust proces dat zich door de jaren heen heeft opgebouwd. Klachten zoals vermoeidheid, spanning, slecht slapen, spierpijn en veel in je hoofd zitten zijn signalen dat je adem niet optimaal werkt.

Sylvia

Ademen is onze levenskracht

Door bewust te worden van je adem, zal je de werking en de voordelen ervan op je fysieke, mentale en energetische gezondheid beter leren begrijpen en moeitelozer kunnen integreren in je dagelijks leven.

Je leert de alarmsignalen van je lichaam sneller herkennen en blokkades weer in beweging brengen. Dieper doorademen in een bepaald ritme verbind je met wat er zich afspeelt in je lichaam, activeert je gelukshormonen en brengt je levensenergie op verschillende niveau’s in beweging waardoor je jezelf weer helemaal opgeladen voelt.

Als ademcoach leer ik je het leven weer ten volle in te ademen. Ik nodig je uit om door te ademen naar elk deel van jezelf dat je aandacht vraagt. Je leert vertragen, vertrouwen op intuïtie en naar jezelf luisteren zonder druk van buitenaf.

Vanuit kwetsbaarheid en vertrouwen wil ik met yoga en ademwerk impact maken om vrouwen te helpen in hun zachte kracht te komen.

Vermindert stress en angst

Diepe ademhaling kalmeert gedachten en geeft een veiligheidssignaal aan het lichaam. Het bevordert rust en herstel, ideaal bij angst.

Gezonde bloeddruk

Ademwerk reguleert bloeddruk en bevordert bloedcirculatie. Rustige uitademing vertraagt de hartslag, ontspant spieren en herstelt bloeddruk.

Vermindert pijn

Bewust ademen leidt af van pijn en negativiteit, doorbreekt patronen en herstelt de connectie met je ware zelf, waardoor je eigen behoeften en verlangens helder worden.

Geeft vrijheid en is een detox

Door diep en krachtig te ademen elimineer je afvalstoffen, het zet je lichaam in beweging van binnenuit en het transformeert vastgehouden energie naar vrijheid.

Bevrijdt onderdrukte emoties

Het ontspant lichaamsgebieden waar spanning zich vastzet, bevordert vertrouwen, en helpt negatieve emoties te verminderen.

Verhoogt levensenergie

Levensenergie wordt geactiveerd door je ademhaling. Het verbetert vitaliteit, kracht en gezondheid door het opheffen van blokkades en het verhogen van zuurstoftoevoer.

Zorgt voor betere nachtrust

Enkele minuten rustig ademen voor het slapengaan verbetert je slaap aanzienlijk. Leg je handen op je buik, adem rustig, verminder je gedachten, en val in slaap.

Ons lesaanbod

Healing Thyousday

Lessenreeks ademwerk in combinatie met yoga en meditatie

Dinsdagavond
Nieuwe lesdata binnenkort beschikbaar

Meer vrijheid en verbinding, daar sta ik helemaal achter! Door ademwerk te combineren met yoga, en meditatie ontdek je stap voor stap het meest kostbare deel van jezelf, je authentieke ik, je Soul.

Door je ademhaling op een vertrouwde manier te verbinden en zachte beweging in te zetten stap je een in transformatie proces, waarbij het onbewuste in je lichaam naar de oppervlakte kan komen. Zo kan je geblokkeerde energie laag per laag loslaten en je levensenergie weer meer laten stromen.

Ademwerk en yoga brengt je in contact met alles wat je in je hebt, waardoor je steeds meer ontspanning en vrijheid ervaart. Met meditatie wordt je focus stelselmatig vergroot zodat je in je dagelijks leven weer kan voelen wanneer het tijd is om je ontspannen zelf te kunnen zijn. Eén voor één super tools om voluit in je veerkracht te komen.

Holistic Breath

Ademcirkels in combinatie met sound en Yoga Nidra

Vrijdagavond
Nieuwe data binnenkort beschikbaar

Onbekend is onbemind geldt ook voor elke ademsessie. Op de verschillende energetische lagen van ons lichaam houden we geprogrammeerde mechanismen of gewoontepatronen vast, om gevoelens die niet gevoeld willen worden te onderdrukken en je te beschermen tegen pijn en afwijzing.

Door je bij elke ademsessie zonder verwachtingen open te stellen naar steeds weer nieuwe ervaringen, geef je je lichaam de kans om die gewoontepatronen te doorbreken en naar jouw diepste laag te gaan. De meest kostbare laag van wie je puur in essentie bent.

Samen met jou maak ik deze reis! Drie op maat gemaakte lessen voor een diepe transformatie naar die plek waar het goed voelt, de verbinding met je diepe, vertrouwde zelf.

Sylvia

Liever privéles?

Eén op één, of met je eigen groepje vriendinnen

Ervaar wat het met je doet wanneer vanuit diepe ontspanning je levensenergie ‘CHI’ weer gaat stromen.

De zoektocht naar innerlijke rust en zelfzorg hoef je niet alleen te doen! In alle vertrouwen mag je ervaren waar jouw lichaam nood aan heeft. Op een plek waar je jezelf mag zijn en alle rust kan toelaten.

Met bewuste beweging, ontspanningstechnieken en je ademhaling als leidraad, help ik je een manier te vinden om je zenuwstelsel tot rust te berengen. Vanuit energetisch lichaamsbewustzijn werken we zowel naar een fysieke, mentale als emotionele balans om je doelen in het dagelijks leven in flow te bereiken .

Afstand nemen van wat er van je verwacht wordt, brengt je dichter bij jezelf.

Privélessen kunnen bij jou thuis, of in onze yogastudio in Schilde gegeven worden.

€95 voor 1 privéles 1 op 1 van 90 min.

€75 per les voor 3 privélessen 1 op 1 van 90 min.

€375 voor 5 weken RESET programma 1 op 1

Vraag vrijblijvend een offerte op maat voor privélessen in groep of in je bedrijf.

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05