Healing Thyousday

Lessenreeks van 5 sessies

Ademen is onze levenskracht

Onbekend is onbemind geldt ook voor elke ademsessie. Op de verschillende energetische lagen van ons lichaam houden we geprogrammeerde mechanismen of gewoontepatronen vast, om gevoelens die niet gevoeld willen worden te onderdrukken en je te beschermen tegen pijn en afwijzing.

Door je bij elke ademsessie zonder verwachtingen open te stellen naar steeds weer nieuwe ervaringen, geef je je lichaam de kans om die gewoontepatronen te doorbreken en naar jouw diepste laag te gaan. De meest kostbare laag van wie je puur in essentie bent.

Samen met jou maak ik deze reis! Vijf op maat gemaakte lessen voor een diepe transformatie naar die plek waar het goed voelt, de verbinding met je diepe, vertrouwde zelf.

Sylvia

Breathworkyoga

5 op maat gemaakte lessen die in het teken staan van ademwerk, yoga, klank en de positieve effecten ervan op je zenuwstelsel.

Heel erg welkom op deze verdiepende ademreis in beweging. Een waardevol traject waarbij we met de kracht van je adem bepaalde processen in het lichaam gaan beïnvloeden naar meer ontspanning en energie. Een diepe transformatie die we in alle vertrouwen samen maken om vastgehouden energie weer in beweging te brengen.

Laat het voorjaar maar komen! Terwijl de bewegingssnelheid van de natuur langzaam opstijgt is het tijd om ook de beweging in ons lichaam actiever te maken. Deze periode van grote schoonmaak, creëert nieuwe projecten, het moment om de dagen te starten met alles wat er te beleven is. De adem in combinatie met beweging is een mooie manier om waarde te geven aan de ontwakende energie die je lichaam in deze periode van het jaar aanmaakt. Laat alles en jezelf in beweging komen en als nieuw aanvoelen!

Praktische informatie

Lesdata: 13/2, 12/3, 9/4, 14/5, 11/6 | 19u30 - 21u30

Tijdens dit traject gaan we dieper inwerken op de verschillende lagen van ons bewustzijn. Elke sessie werken we rond een bepaald thema om meer inzicht en vertrouwen in jezelf te krijgen. 

Om een persoonlijke aanpak te waarborgen zijn er voor deze reeks maar 8 plaatsen beschikbaar! Reservaties voor een volledige reeks worden eerst verwerkt.

Tip: Voorzie voor deze pure ME-TIME comfortabele kledij. Liefst niet te veel of te zwaar eten vlak van tevoren.
Breng eventueel pen en een notaboekje mee om nieuwe inzichten op te schrijven.

Adres

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde

Ervaring met ademwerk is absoluut niet nodig! Ik praat je rustig door de ademtechnieken heen, zodat je snel uit je hoofd in je lichaam kan zakken.

68D1D50B-AFA5-40C6-90E1-F66E64AE8545 (1)

Wat mag je verwachten?

13/2 VERTROUWEN
Maak contact met je binnenwereld en neem de tijd om gevoelens en sensaties te erkennen
 
12/3 CREATIE
In beweging blijven is de enige realiteit van waaruit we kunnen creëren, zowel fysiek als energetisch
 
9/4 JEZELF ZIJN
Afstand nemen van wat anderen van je verwachten brengt je dichter bij jezelf
 
14/5 COMPASSIE
Met dankbaarheid zien van wat er wel is in je leven is de basis van een hart in overvloed
 
11/6 STRALEND
Je vrije zelf tot bloei laten komen is afstemmen op je zuivere levensenergie

Inschrijven voor de volledige reeks

Fantastisch dat je voor de volledige reeks gaat! Boekingen voor de volledige reeks worden als eerste verwerkt en kunnen online geboekt worden. Wees er van bewust dat je een engagement voor jezelf aangaat. Een sessie die je niet kan volgen kan niet worden overgedragen naar een andere les of reeks. Voor een sessie die door de organisator geannuleerd wordt, zal er altijd een inhaalsessie voorzien worden.

€129,00 voor de volledige reeks

Inschrijven voor een losse les

Geef me een seintje voor welke data je graag inschrijft, zodra de inschrijvingen voor de hele reeks verwerkt zijn word je op de hoogte gebracht van de eventuele de openstaande plekjes. Een losse les kan niet online geboekt worden!

€30,00 per losse les

De lessen worden gegeven in onze yogastudio

Alle yogamateriaal ligt voor je klaar om te genieten van beweging, ademhaling en diepe ontspanning.

Open de deur van dit prachtige gebouw op de hoek van de Bredabaan en de Rozenhoek, wandel de trap op naar de bovenste verdieping en laat je verwonderen door de oase van rust tussen de bomen. Neem je plaats en je moment om de dag van je af te laten glijden. De houten vloer met vloerverwarming geeft een extra dimensie aan jouw onthaastingsmoment. 

Sylvia

Liever privéles?

Eén op één, of met je eigen groepje vriendinnen

Deze privésessie begint met een gesprek om af te toetsen waar jouw lichaam op het moment nood aan heeft.

Privélessen kunnen bij jou thuis, of in onze yogastudio in Schilde gegeven worden.

€95 voor 1 privéles van 90 min.

€75 per sessie van 60 min.

€375 voor 5 weken RESET programma 1 op 1

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05