Yogamassage

De yoga massage is enkel beschikbaar voor dames

Why Finflow?

Helemaal niks moeten, gedragen worden en alles loslaten

Met mijn stem en handen breng ik je in een diepe staat van relaxatie. Mentale en fysieke blokkades worden al liggend hersteld. Je wordt vanuit meditatie bewogen en gedragen en ik stretch je lichaam in verschillende yogahoudingen. Alles terwijl je gekleed op een zachte mat ligt.

Door rythmic pulsing, palmdruk, rocking en fascia release technieken help ik je vertragen en helen, zonder olie te gebruiken. De sessie eindigt met heerlijk ontspannende Yoga Nidra onder een dekentje, ondersteund met kussens.

B9013B02-CA2C-4185-B1E8-98BF530B75BE

Waar meditatie verstilt zet yoga en massage in beweging

Ik nodig je uit om via beweging en rust van je hoofd naar je lichaam te gaan, je innerlijke wereld te verkennen en bewust te worden van wat er is voor vitaliteit, energie en diepe ontspanning.

Ongeacht of je rust zoekt, totale ontspanning of meer energie, we kunnen voor de sessie kort bespreken hoe ik je kan ondersteunen.

Ervaring in yoga of meditatie is niet vereist; ik help je rustig in de houdingen binnen jouw grenzen. Niemand kent jouw lichaam beter dan jijzelf.

Deze privésessie begint met een theemoment en een gesprek om af te toetsen waar jouw lichaam op dat moment nood aan heeft. De massage gebeurt met je kleding aan. Als afsluiting wordt er nog even gereflecteerd over je ervaring.

TIP: voorzie voor deze pure ME-TIME comfortabele, warme sport- of yogakledij.

De yogamassage wordt gegeven in onze yogastudio

Alle yogamateriaal ligt voor je klaar om te genieten van beweging, ademhaling en diepe ontspanning.

Open de deur van dit prachtige gebouw op de hoek van de Bredabaan en de Rozenhoek, wandel de trap op naar de bovenste verdieping en laat je verwonderen door de oase van rust tussen de bomen. Neem je plaats en je moment om de dag van je af te laten glijden. De houten vloer met vloerverwarming geeft een extra dimensie aan jouw onthaastingsmoment. 

Praktische informatie

€95,00 per sessie van 90 min.

Via de knop hieronder, kan je het contactformulier invullen om een afspraak vast te leggen.

Adres

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde

68D1D50B-AFA5-40C6-90E1-F66E64AE8545 (1)

Yogamassage

Deze vorm van massage komt oorspronkelijk uit het Oosten en wordt officieel Thai Yoga Massage genoemd.

Het is geen typische massage, het is eerder een dynamische vorm van massage waarbij meditatieve bewegingen uit de yoga en drukpuntmassage en meditatie worden gecombineerd.

Wanneer er zich blokkades in deze energiebanen bevinden, geeft je lichaam meestal aan dat er iets niet klopt. Wat zich kan uiten in vermoeidheid, pijnlijke spieren en gewrichten of emoties waar je niet goed weet hoe je ermee moet omgaan.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is meer dan een oefening; het is een yogastroming die je naar een diepe staat van beuwstzijn leidt.

Tijdens een sessie ervaar je een bewustzijn tussen waken en slapen, wat gelijkstaat aan vier uur slaap.

Na afloop voel je je gegrond, verbonden en ruimtelijk, terwijl het ook voordelen biedt zoals betere slaap, concentratie, ontspanning van het zenuwstelsel en een boost voor je energie en immuunsysteem.

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05