Yin Yoga meets Thaï massage

Vrijdag 29 maart
19.30u-21.30u

Een leuke workshop per 2, waarbij we elkaar op een eenvoudige manier in allerlei yogahoudingen brengen, terwijl we met handen, voeten, duimen, ellebogen en knieën, verschillende drukpunten in het lichaam gaan stimuleren. Hierdoor gaan we het effect versterken om levensenergie in je lichaam vrij te maken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en je emotionele blokkades kunt opheffen.

Deze avond leer ik je de basis van Thaï massage in combinatie met zachte Yin houdingen. Beide energieën hebben een diepgaande helende werking en helpen je om je balans te herstellen.

Ik praat je door de verschillende technieken heen zodat je zonder enige ervaring kan deelnemen.

Het eerste deel van de workshop zal degene die masseert de oefeningen uitvoeren, terwijl de ontvanger een diepe ontspanning ervaart. Tijdens het tweede deel wordt er gewisseld zodat iedereen een massage geeft alsook ontvangt. We eindigen telkens met een zachte hoofdmassage.

We geven deze avond een extraatje door zuivere etherische oliën toe te voegen.

Net als in andere helende praktijken zoals Chinese geneeskunde en Japanse shiatsu beschouwen we bij Thaï massage het lichaam als een ingenieus netwerk van energiebanen, ook bekend als meridianen. Het stimuleren van deze energiebanen zorgt voor een extra flow in je lichaam waardoor je overtollige spanning kan loslaten en je energie terug in balans komt.

Ontspanning op een hoog niveau!

Je kan genieten van Thaï yogamassage in gemakkelijk zittende kledij, ervaring is geen vereiste.

Benieuwd naar deze leuke ervaring met je partner, vriend, vriendin of alleen?
sylvia.brijon@telenet.be

Locatie: ‘Den Heuvel 18’ Schilde
Vrijdag 29 maart
19.30u-21.30u

Prijs: 40€ per duo

Ter plaatse betalen of per overschrijving:
Run Your Mind
BE95 7360 1618 8758

Namasté
Sylvia

Geef een reactie

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05