Easy Flow Yoga met essentiële oliën

Combinatie essentiële oliën en easy yoga flow op vrijdag 26 januari van 19.30 tot 21.00 uur

Wat is jouw visie of doel voor het nieuwe jaar? Meer beweging, gezond eten? Top! Leg jezelf vooral geen onhaalbare doelen op, maar begin er gewoon aan. Zonder twijfel, gewoon doen! De rest volgt vanzelf…

‘Don’t make change too complicated, just start’

Om je op weg te helpen starten we het jaar met een leuke workshop rond het gebruik van essentiële oliën in combinatie met Yoga. Tijdens deze workshop nodig ik je uit om yoga te ervaren vanuit een nieuwsgierigheid van waar je je op dit moment in je leven bevindt en waar je naartoe wil.

Terwijl ademhaling doorheen de yogapractice steeds de rode draad vormt, detoxen we ons lichaam met twists en zetten we de wereld letterlijk op zijn kop met inversies. Verscheidene zuivere oliën (limoen, kamille en lavendel en pepermunt om je luchtwegen te openen) worden topisch aangebracht op het lichaam, om zo je stemming in balans te brengen.

Yoga: Easy Flow

Elke maand heeft een ander thema. De yogahoudingen en de essentiële oliën zijn afgestemd op de energie die voelbaar zal zijn in de desbetreffende maand. Het toevoegen van essentiële oliën aan de yoga beoefening versnelt of verbetert het vermogen om de gedachtenstroom te beheersen. Essentiële oliën worden sinds duizenden jaren therapeutisch en spiritueel toegepast om heling van het lichaam te bevorderen.

De combinatie van olie en yoga brengen deze disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

Locatie: ‘Sonnehuys’, Albert Dineurlaan 7, 2900 Schoten

Prijs: 20€

Inschrijven via info@runyourmind.be of info@sonnehuys.be

Plaatsen zijn beperkt!

Je plek is enkel gereserveerd na overschrijving op volgend rekeningnummer:
BE95 7360 1618 8758

Geef een reactie

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05