Ready, Reset, Yoga… vanaf 15 september ’20

Dat is aanpassen! Vorige week nog zalig aan het genieten in de Spaanse bergen, omgeven door stilte, rust en niets moeten. Een veilig gevoel dat ik, zolang het kan, wil blijven koesteren. Omdat mijn lichaam het steeds aangeeft, vooral mijn schouders en mijn hoofd zijn me hier ongelofelijk dankbaar voor. De ruimte die ik ten volle heb mogen ervaren om helemaal in mijn pure kracht te gaan. Ook mijn dagelijks intuïtief yogaritueel, gaf me weer dat jong en vrij gevoel.

En dat heb ik gemerkt, de zachte yogales, voor de deelnemers van de zelfzorgdag met melissacoaching, stroomde als vanzelf. De yogawandeling zondag was puur genieten, en die energie die geef je door, daar ben ik van overtuigd! Telkens opnieuw, na een deugddoende yogales in een mooie omgeving of een bewust bewegingsmoment ergens in de natuur.

Dus… Yogatime! Tijd om je lichaam te versterken en de energie door je hele zenuwstelsel te laten stromen. Weg stress, Yes balans, heel simpel met een diepe yoga ademhaling, je lichaam veilig in elke houding brengen voor een deugddoende ontspanning. Zonder oordeel, zonder moetjes in je pure veerkracht komen.

En dit vanaf 15 september!
Let wel, er zijn enkele wijzigingen in het uurrooster en…. ik verwelkom heel graag onze nieuwe yogadocent Krisje, op de yogazolder te Schilde. Welkom Krisje!

Wat mag je verwachten…

Schilde Yoga Attic (60min.)

  • Vinyasa yoga met Krisje op dinsdag, 19.15u
  • Yin yoga met Krisje op dinsdag, 20.30u
  • Easy flow met Sylvia op donderdag, 19.15u
  • Restorative yoga met Sylvia op donderdag, 20.30u

Schoten Sonnehuys (90min.)

  • Mindful yoga met Sylvia op woensdag, 10.00u
  • Restore & Relax met Sylvia op donderdag, 13.30u

Krisje
Vinyasa yoga is een dynamische yogastijl waarbij de houdingen in een flow samenvloeien met je adem. Door de variatie aan oefeningen gebruik je alle spieren telkens op een andere manier. Bij Yin yoga ervaar je de zachte kracht van yoga. De houdingen worden langer aangehouden (min.3min.) waardoor ze diep en grensverleggend zijn. 

Sylvia
Mindful yoga & Easy flow is een combinatie van zachte en intense lichaamsbeweging, waarbij het therapeutisch aspect meer benadrukt wordt. De focus ligt op bewustzijn en verzachten. Zachte Yin en intense Yang elementen worden afgewisseld met meditatie en ademhaling om je lichaam sterk en open te maken.

Restorative yoga is wat voor mij betreft een must voor iedereen. Even helemaal vertragen, ondersteund door kussens, dekens en aandacht voor je hele zijn. Restorative Yoga helpt je op een vriendelijke manier de weg naar binnen te vinden en de rust die zich daar bevindt op te zoeken, de energie in je lichaam mag weer stromen. Het is de meest ontspannen yogavorm die je helpt ontstressen en de balans in je lichaam en je geest herstelt. 

Praktisch…

Een les gaat door vanaf 3 deelnemers, volgens de Covid-maatregelen in het Sonnehuys tot 6 deelnemers, in Yoga Attic tot 10 deelnemers, aarzel dus niet om je in te schrijven.

Binnenkomen doe je met een mondmasker, breng je eigen yoga handdoek of mat mee en respecteer je afstand.

Inschrijven voor de les van Sylvia kan via de bestaande online agenda. (Een ander systeem wordt nog bekeken en zal gecommuniceerd worden)

De inschrijvingen voor Krisje gaan open vanaf 10 september.

Meer nieuws…

De workshop ‘Essentiële oliën & yoga’ die gepland was op 25 september gaat voorlopig niet door. We wachten nog even af hoe het virus de komende weken gaat reageren. 
Ons yogaweekend Ardennen op 4, 5 & 6 december gaat wel door 
325€ Superhealthy All in :))) (vervoer niet inbegrepen)

Liefs,
Sylvia

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05