Online Yoga 15/4 om 20.00u

Inschrijven via sylvia.brijon@telenet.be met vermelding van je persoonlijk mailadres

Allereerst hoop ik dat jij en al wie je lief hebt nog gezond is!

De derde week ‘blijfinuwkot’ is inmiddels gepasseerd en we zullen nog even moeten volhouden vermoed ik. We zitten met zijn allen in een bijzondere tijd, waarbij sommigen de benen van onder hun lijf vandaan werken, en anderen verplicht thuis zitten en het moment met beide handen aangrijpen om het wat rustiger aan te doen. Over heel de wereld zijn er mensen die doodziek zijn, en wordt er in eenzaamheid gerouwd, terwijl waarschijnlijk velen onder ons genieten van hun dagelijkse wandeling, loop of fietstocht in het zonnetje.

Een enorme tegenstrijdigheid waar je niet naast kan zien, horen en voelen, het doet iets met een mens.

Tegenstrijdigheid is van alle tijden. In de Oosterse filosofie is men hier al eeuwen mee vertrouwd, met de bekende termen ‘Yin en Yang’. Deze twee tegenstrijdige energieën zijn overal en altijd aanwezig, ook in ons lichaam stromen deze energieën steeds in verandering en constant door ons heen. De ene energie soms overheersend over de andere, nooit losstaand van elkaar, want de ene kan niet zonder de andere.  Kijk maar naar de maan en de zon, licht en donker, zwart en wit, dik en dun, geluk en tegenslag, eb en vloed, goed en kwaad, liefde en haat, linker en rechter hersenhelft en we ademen allemaal in en weer uit.

Misschien behoor je tot de groep waar Yang momenteel heerst of ben jij nu diegene die juist helemaal in rustmodus of Yin energie is gegaan? Welk moment het voor jou ook is, we zitten allemaal in een periode van onduidelijkheid en onzekerheid waarbij het belangrijk is dat de FLOW in je lijf blijft stromen, je zenuwstelsel zal je hier dankbaar voor zijn!

Asana’s (yogahoudingen), Pranayama (ademhalingsoefeningen) en meditatie; het zijn allemaal kleine stapjes om je levensenergie op peil te houden en samen door deze bijzondere periode te komen.


DAAROM geef ik WOENSDAG 15/4 om 20.00u. een online YOGALES vanuit mijn kot
Noteer deze datum alvast in je agenda en zorg dat je erbij kan zijn!
Afhankelijk van de duur van de Lock-Down zullen er de komende weken nog meer online lessen verschijnen om jullie energie in beweging te houden. 


– Bewust Ademhalen 
– More Yin than Yang Yoga
– Yoga Nidra voor een zalige nachtrust
– Omgaan met de drukte in je hoofd met meditatie 
– CoreYoga en ademhaling
– En…. Guest Teachers

Of je nu wekelijks naar mijn lessen komt of de stap naar yoga nog niet heb durven zetten… DIT IS HET MOMENT om een yogapractice in jouw tempo en vanuit je eigen kot te ervaren. 

Praktisch
De online les gaat door via een gebruiksvriendelijke tool die je kan gebruiken op je laptop, Smartphone of PC.

Aanmelden voor de ONLINE YOGA doe je via sylvia.brijon@telenet.be VOOR 17.00u… vergeet niet je MAIL-ADRES op te geven waarmee je gaat inloggen! 

Hou je mail in het oog, want na aanmelding met je persoonlijke mail-adres, krijg je van mij een link toegestuurd om in te loggen.

Als je hierover vragen hebt, mag je me dat laten weten, dan help ik je graag verder 0473/203 205.

Als er na 19/4 een verlenging komt van de ‘maatregelen Covid-19’,  zullen er de komende periode nog meer online lessen verschijnen om jullie energie in beweging te houden, deze zullen betalend zijn.

Tips!
Luister altijd naar de signalen van je lichaam met Mindfulness, Yin yoga, Yang yoga, ademhaling en meditatie.
Waar je ook yoga doet… een mooie glimlach werkt altijd 😉

Tot op de yogamat.

ALWAYS KEEP THE ENERGY FLOWING

Wat de verdere planning van RUN YOUR MIND betreft is het voor iedereen nog even koffiedik kijken. Ik heb in elk geval nog heel veel ideeën en plannen. YOGA  in het SONNEHUYS te Schoten en YOGA ATTIC te Schilde blijft een vaste waarde, net zoals onze TOPPER, MINDFUL RUN, WALK & YOGA in het Vrieselhof.

Ik wil mijn missie meer dan ooit de wereld insturen en samen met jullie beleven. De rode draad blijft steeds YOGA en MINDFUL BEWEGEN in de NATUUR…  maar daarover meer in een volgende nieuwsbrief 😉

More coming Soon!
YOGA bij BURN-OUT EN STRESS

LIEFS!
Sylvia

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05