Mindful Run & Yoga

Trek je sportschoenen aan om samen te ademen, te bewegen, te voelen en te transformeren in de 5 elementen van de natuur… aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

Gedurende 5 zondagochtenden leer je stap voor stap de principes van Mindful Running, toon ik je hoe je je ademhaling kan verbeteren en hoe je op een rustig ritme je looptempo gemakkelijk en blessurevrij kan aanhouden.

Deze sessie is een gelegenheid om de positieve effecten van beweging in de natuur te ervaren en alle lagen van jezelf te verkennen voor een gezonder en gelukkiger gevoel.

Zondagochtend 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, 16/2
10.30u – 12.00u

Domein Vrieselhof grens Schilde/Oelegem (NIEUW parcours)
€75 voor 5x anderhalf uur gezond bewegen in de buitenlucht
kruidenthee + snack inbegrepen

MEER INFO
www.runyourmind.be

INSCHRIJVEN €75
info@runyourmind.be
BE95 7360 1618 8758

🏃‍♀️19/1 AARDE
Wanneer het element aarde in balans is voelen we ons stabiel, vol zelfvertrouwen en geduldig. Aandacht voor de fundering van ons lichaam op eender welke ondergrond is belangrijk om evenwicht en veiligheid in je dagelijks leven te creëren.

🏃‍♀️26/1 WATER
Water kan liefelijk stromen als een kabbelend riviertje maar kan ook verwoestend werken als een tsunami. Wanneer het element water goed stroomt zal je makkelijker meegaan in de FLOW van het leven en situaties accepteren zoals ze zijn.

🏃‍♀️2/2 VUUR
Het element vuur werkt transformerend. Vanuit je Plexus Solaris maakt oude energie plaats voor al het nieuwe. Vuur is van alle elementen het meest beweeglijke waarbij creativiteit, enthousiasme, passie, wilskracht en assertiviteit ontplooid kan worden.

🏃‍♀️9/2 LUCHT
Lucht heb je nodig om je innerlijk vuur optimaal te laten branden. Gelijkmatige buikademhalingen ontwikkelen het gevoel van evenwichtigheid, kalmte en gelijkmoedigheid.

🏃‍♀️16/2 RUIMTE
Ruimte is grenzeloos en overal aanwezig in de vorm van energie, die niet waar te nemen en te begrijpen is, in tegenstelling tot de aardse begrippen, aarde, vuur, water en lucht. MINDFUL RUNING is de manier om je eigen ruimte te ontdekken. Zowel je innerlijke ruimte van bewustwording als hoe we de ruimte ervaren in lichamelijke en geestelijke veerkracht.

PRAKTISCH
Op een toegankelijke manier (her)ontdek je stapsgewijs jouw persoonlijke kracht en kwaliteiten.
We beginnen met een reeks oefeningen om je energie op te wekken en een korte meditatie om je lichaam te verkennen. Tijdens de opwarming kom je met een bewuste ademhaling in verschillende staande yogahoudingen. Vervolgens gaan we al joggend of snelwandelend, ook Powerwalk genoemd, de natuur in. Onderweg krijg je aan de hand van afwisselende oefeningen advies over je houding en looptechniek. De eindmeditatie zorgt ervoor dat je je lichaamsbewustzijn maximaal ontwikkeld.

Staande dynamische yoga
Meditatie om je lichaam te verkennen en je hoofd tot rust te brengen
Je ademhaling verbinden met je beweging
Vitamine G

De energie die je krijgt van de natuur is een extra stimulans om vol te houden en te genieten van het sporten.

We sporten niet prestatiegericht, genieten en plezier staan centraal!

Na de sessie heb je de mogelijkheid tot napraten bij een kruidenthee en een gezonde snack.

Wil jij je gezondheid natuurlijk op peil houden? Schrijf je dan zeker in!
info@runyourmind.be
0473/203 205

– Aanvang om 10.30u op het grasveld voor het kasteel
– Pas je kledij aan naargelang het weer
– Een goede sportschoen en stevige sportbeha voor de dames is aangeraden

KEEP THE ENERGY FLOWING,
Sylvia

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05