Mindful Run & Yoga herfst-4/10, 11/10, 18/10, 25/10 & 15/11

Zondagochtend 10.30u-12.00
4/10, 11/10, 18/10, 25/10 & 15/11
Natuurdomein Vrieselhof Oelegem

Met veel enthousiasme nodig ik je uit om gedurende 5 zondagochtenden gezonde zuurstof op te doen met bewuste beweging in de natuur. Op een warme, vertrouwde manier leer ik je mediteren, wordt je lichaamsbewustzijn vergroot en mag je weer voelen hoe je je unieke zelf kan zijn. Eén voor één super tools om voluit in je kracht te komen.

Ik toon je hoe je op verschillende manieren je ademhaling kan verbeteren en hoe je op een rustig ritme je looptempo gemakkelijk en blessurevrij kan aanhouden.

🍁Zondag 4/10
Ik word gedragen door de aarde.
Ik mag in alle vertrouwen voelen wat mijn lichaam van me vraagt

🍁Zondag 11/10
Mijn emoties krijgen een plaats.
Voor, achter, links, rechts, boven, onder, overal is er ruimte rondom me heen

🍁Zondag 25/10
Een mooie glimlach verschijnt op mijn gezicht.
Ik denk aan iemand die mij vreugde brengt, hier wil ik nu van genieten

🍁Zondag 15/11
Uitzonderlijke puurheid laat me weten wat er nodig is om te transformeren en te helen.
Fijn om in alle openheid hier even bij stil te staan

Trek je sportschoenen aan, gun jezelf ademruimte en luister naar wat jouw lichaam nodig heeft.Ontdek hoe je op een natuurlijke manier gezond, energiek en ontspannen in het leven kan staan.Maximaal rendement met de juiste techniek, ademhaling en mindset✔︎Bewustwording van lijf en je mind
✔︎Natuurlijk en pijnvrij bewegen
✔︎Een boost voor je gelukshormonen
✔︎Efficiënte looptechniek
✔︎Verlagen van je stressniveau
✔︎Gezonde zuurstof opdoen

Ik zie je graag zondag om 10.30u voor de Yoga warming up op het grasveld voor het kasteel 

✔︎Tot dan!
Sylvia

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05