Inzetten van je talenten geeft energie

Hey volger, wie ben jij? Ben jij iemand die voldoende plezier haalt uit de dagelijkse bezigheden?

Ken jij jezelf door en door?
Ik ben heel benieuwd! Laat het me weten!

Zelf probeer ik echt vanuit mijn puurheid te leven. Maar klopt mijn levenswandel wel?

Ik ben ik ten rade gegaan bij @talentenfluisteraar Greet Warmenbol.
Een superfijne ervaring (en madam) om mijn natuurlijke energie bevestigd te horen.

Graag deel ik hier mijn talenten met jullie…

Sylvia is een stralende vrouw met pretlichtjes in haar ogen, ze is duidelijk positief ingesteld (Positivo).Voor Sylvia is het glas steeds halfvol en haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

Ze maakt zich geen zorgen over de toekomst, maar plukt de dag (Momentgenieter)

Door dit enthousiasme en veel energie kan ze moeilijk stilzitten en is ze steeds bezig (Bezige Bij).

Of het nu gaat over hiking, joggen, skiën of yoga: Sylvia is er graag bij! (Bewuste Beweger) Hierbij probeert ze zichzelf telkens te verbeteren en houdt ze van uitdagingen (Grenzenverlegger).

Leuk om samen met anderen te sporten ,samen activiteiten te ondernemen of te reizen(Gezelligheidsmens)

Maar even goed geniet Sylvia ervan om alleen te zijn, te filosoferen , te lezen of te genieten in de natuur (Momentgenieter).

Door een goed ontwikkeld intern kompas (Rots) vertrouwt ze hoe langer hoe meer op haar eigen gevoel  en inzichten en staat ze daadkrachtig in het leven. Zo startte ze “Run your mind”. Sylvia geniet er van om op deze manier anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling (Groeimotor, Zinzoeker).

Sylvia is veeleisend voor zichzelf, ze wil dat alles klopt zodat ze kwaliteit kan afleveren (Fouten-speurneus). Door dit gevoel van verantwoordelijkheid zou ze het liefst tegen iedereen “ja” zeggen. (Ja-zegger)

Als er iets georganiseerd moet worden, dan speelt er zich een soort film af van wat er staat te gebeuren in het hoofd van Sylvia (Beeldorganisator). Ze houdt ervan om dingen en gezelligheid te creëren (Creatieve Maker, Sfeervoeler): door haar huis gezellig te maken, lekker te koken, versieren met bloemetjes,…

Sylvia houdt van diepgaande contacten en verbondenheid(Trouwe vriendin). De minste spanning of emotie voelt ze direct aan (Sfeervoeler), ze krijgt er energie van om voor anderen te zorgen. Een knipoogje of een klein bedankje in ruil zijn voor haar al voldoende(Stille Helper).

Over de laatste nieuwe ontwikkelingen en weetjes omtrent gezondheid en technologie wordt Sylvia ook heel enthousiast.(Kennisspons, Nieuwfreak). Wat is het geweldig om eten te bereiden met de Thermomix!

Met dank aan Greet Warmenbol – https://talentenfluisteraar.net/

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05