Contact

Contactgevens


Run Your Mind
Sylvia Brijon
+32473/203 205
[email protected]

Locatie Schilde

Yoga Attic Schilde
Den Heuvel 18 ( langs de voordeur naar de zolderverdieping)

120€ – 10 beurtenkaart
15€ losse les
60min.
(All levels)

Locatie Schoten

Sonnehuys Schoten
Albert Dineurlaan 7

150€ – 10 beurtenkaart
18€ losse les
90min.
(All levels)

Bankgegevens

BE95 7360 1618 8758
Run Your Mind
Sylvia Brijon
August Dilslei 66
2970 ‘s Gravenwezel

Sylvia Brijon

De liefde voor yoga, meditatie, avontuurlijk reizen en bewegen in de natuur zijn al jaren mijn passies om puur en veerkrachtig  in het leven te staan. En vanuit deze passies is mijn project ontstaan, RUN YOUR MIND!

Al jarenlang stond een trekking in Nepal op mijn bucket list. Op deze tocht zijn vele puzzelstukken in elkaar gevallen. Uithouding, kracht en doorzetting heb ik als vanzelf ervaren door de aanwezigheid van spiritualiteit, liefde, vriendschap en natuur. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit diep bewustzijn in Nepal heb mogen ervaren. 

Met RUN YOUR MIND geloof ik heel sterk in de kracht van bewust en zacht bewegen. Het zorgt voor een goede balans in je algemene gezondheid, het geeft je vreugde en zelfvertrouwen, het houdt je jong en stimuleert je gelukshormoon!

Een transformatie tot Yoga Teacher heb ik te danken aan Joachim Meire. Op een ‘down to earth’ manier heb ik de effecten van yoga gedurende dit intensieve jaar diep leren ervaren. Met de focus op een goede uitlijning en respect voor ieders uniek lichaam, heb ik een ongedwongen stijl van lesgeven meegekregen. 

Een intensieve teachertraining met Mirjam Wagner en David Lurey hebben mij op een fantastische manier laten kennismaken met mijn diepste zijn. Met Bhakti Yoga, Yin Yoga,  Pranayama (ademhaling), Yang Yoga, Chanting mantra’s, energie en de werking van elk orgaan in het menselijk lichaam ben ik een grote stap verder op het pad van yoga gebracht.

De opleiding tot Thai-Yoga-therapeute is een rijke ervaring geweest om het in kaart brengen van de duizenden meridianen en het netwerk van bindweefsel dat zich in ons lichaam bevindt. 

Dagelijks mediteren en een onderdompeling van kennis door David H. Wagner is een ongelooflijke ervaring om jezelf laag per laag dieper te leren kennen. Met veel plezier geef ik dit ook door aan iedereen die bij mij les volgt. 

Mijn verblijf in de Aurovalley Ashram in India heeft me bijgebracht dat yoga veel meer is dan je in allerlei moeilijke houdingen wringen of zweverig te doen. Met Yoga, satsang, Oosterse cultuur en filosofie, is yoga in de brede zin voor mij een manier van leven geworden.

Opleidingen

Yoga bij Burn Out trainer
Time for Yoga met Angela Broeders

Ademcoach Level I
‘Breath of Life’, Pranayama into Practice met Franck Gielen

Mindfulness Training
Time for yoga & mindfulness met San Willemse

Yoga Teacher Training 150hrs
‘Find Balance Green Path Yoga’ met David Lurey en Mirjam Wagner

Yoga Teacher Training 200hrs
‘The Art of Teaching Yoga’ met Joachim Meire

Thai-yoga-massage therapeut

Running- en bewegingstherapeut
‘IALA vzw’

Mom In Balance trainer
Barbara Eeken en Esther van Diepen

Kinder Yoga docent
Levenscirkel met Griet Muyshondt

Tiener Yoga docent
Barbara van Oers ‘Jip & Jan kinderyoga academie’ Helen Purperhart

Radiant Child Yoga Teacher
Cristin Tighe ‘Radiant Light Yoga’