Holistic Breath

Ademcirkels op vrijdagavond

Ademen is onze levenskracht

Onbekend is onbemind geldt ook voor elke ademsessie. Op de verschillende energetische lagen van ons lichaam houden we geprogrammeerde mechanismen of gewoontepatronen vast, om gevoelens die niet gevoeld willen worden te onderdrukken en je te beschermen tegen pijn en afwijzing.

Door je bij elke ademsessie zonder verwachtingen open te stellen naar steeds weer nieuwe ervaringen, geef je je lichaam de kans om die gewoontepatronen te doorbreken en naar jouw diepste laag te gaan. De meest kostbare laag van wie je puur in essentie bent.

Samen met jou maak ik deze reis! Drie op maat gemaakte ademsessies voor een diepe transformatie naar die plek waar het goed voelt, de verbinding met je diepe, vertrouwde zelf.

Sylvia

Een helende, subtiele ademcirkel

Ontdek de kracht van je ademhaling als de poort naar innerlijke rust en heling. Samen duiken we dieper in deze reis, verkennen we de signalen van je lichaam en creëren we ruimte voor groei op fysiek, energetisch en emotioneel vlak. Met holistisch ademwerk, aanraking en muziek als pijlers, bied ik begeleiding om je lichaam te begrijpen, vastzittende energie los te laten en een intuïtieve balans te vinden. Ervaar hoe bewust ademen een wereld van verschil kan maken bij slaapproblemen, angst en het cultiveren van emotionele stabiliteit. Samen werken we aan het bevrijden van vastgehouden energie, het omarmen van levensenergie en het vinden van meer evenwicht in je emoties door ademwerk.

Ervaring met ademwerk is absoluut niet nodig! Ik praat je rustig door de ademtechnieken heen, zodat je snel uit je hoofd in je lichaam kan zakken.

Praktische informatie

Ademcirkels op vrijdagavond: 02/02, 22/03 en 19/04 | 19u30 - 21u30

€40.00 per sessie

Samen ademen creëert een voelbare dynamiek, je versterkt elkaar en je deelt met elkaar. In een vertrouwde setting krijg je voldoende ruimte om jezelf te zijn, hier en daar geef ik aanwijzingen die specifiek voor jou zijn. 

Om ieder diep en krachtig in het eigen proces te laten werken zijn er per ademcirkel maar 6 plaatsen beschikbaar! 

Tip: Voorzie voor deze pure ME-TIME comfortabele kledij. Liefst niet te veel of te zwaar eten vlak van tevoren.
Breng een drinkfles met water mee en eventueel pen en papier om inzichten op te schrijven. 

Adres

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde

68D1D50B-AFA5-40C6-90E1-F66E64AE8545 (1)

Hoe gaan we te werk?

  • Na een warm ontvangst krijg je al liggend alle ruimte om aan te komen met een meditatie in bewustwording en het plaatsen van een intentie.
  • Met lichaamswerk en yoga laten we vastgehouden spanning via ontlading los.
  • Wanneer we alle lagen van bewustzijn doorvoeld hebben gaan we met de dynamiek van het moment en het zeizoen verschillende ademtechnieken inzetten.
  • Nadat er heel wat in beweging is gekomen gaan we over naar de verbonden ademhaling door steeds sneller in en uit de mond te ademen met focus op het openen en loslaten van emotionele bagage en spanning.  
  • Energie wordt weer in beweging gezet met een voelbare vrijheid in heel je lichaam. 
  • Wanneer je dit hele proces op jouw tempo hebt doorgewerkt nemen we alle tijd om alles wat aan de oppervlakte is gekomen in stilte en diepe ontspanning door te laten werken naar elke cel in je lichaam.
  • Deze ontspanningsfase voelt voor de meeste deelnemers als een enorme bevrijding.
  • Met Yoga Nidra maken we een zachte overgang naar bewustwording van eventuele veranderingen in je lichaam en de ruimte om je heen.
  • Afsluitend wordt er gereflecteerd over je ervaring.

Ademcirkels in combinatie met sound en Yoga Nidra

Alles ligt voor je klaar om te genieten van een transformerend proces naar heling en je eigen unieke levensenergie. Matjes, dekentjes, oogkussentjes en thee om af te sluiten, te reflecteren en te delen. 

Je bent van harte welkom vanaf 19.15u
We starten om 19.30u en eindigen om 21.30u
Inschrijven is verplicht wegens het beperkt aantal deelnemers.

Ervaring met ademwerk is absoluut niet nodig! Ik praat je rustig door de ademtechnieken heen, zodat je snel uit je hoofd in je lichaam kan zakken.

€40,00 per HOLISTIC BREATHWORK sessie van 120min. 

 

Contra-indicaties

Tijdens een HOLISTIC BREATH sessie kunnen er emoties worden waargenomen die je eerder nog niet hebt gevoeld. Vastgehouden spanning en trauma’s worden losgelaten wanneer jouw lichaam er klaar voor is. 

Indien je volgende contra indicaties hebt kan je niet deelnemen aan de ademcirkels: Zwangerschap, Glaucoom, extreem hoge bloeddruk, epilepsie, depressie, hartziekte.  Bij twijfel gelieve mij of je arts te contacteren.

De ademcirkels wordt gegeven in onze yogastudio

Alle yogamateriaal ligt voor je klaar om te genieten van ademhaling en diepe ontspanning.

Open de deur van dit prachtige gebouw op de hoek van de Bredabaan en de Rozenhoek, wandel de trap op naar de bovenste verdieping en laat je verwonderen door de oase van rust tussen de bomen. Neem je plaats en je moment om de dag van je af te laten glijden. De houten vloer met vloerverwarming geeft een extra dimensie aan jouw onthaastingsmoment. 

Sylvia

Liever privéles?

Eén op één, of met je eigen groepje vriendinnen

Deze privésessie begint met een gesprek om af te toetsen waar jouw lichaam op het moment nood aan heeft.

Privélessen kunnen bij jou thuis, of in onze yogastudio in Schilde gegeven worden.

€95 voor 1 privéles van 90 min.

€75 per sessie van 60 min.

€375 voor 5 weken RESET programma 1 op 1

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05