Yoga Nidra

Helemaal niks moeten, gedragen worden en alles loslaten

Met mijn stem en handen breng ik je in een diepe staat van relaxatie. Mentale en fysieke blokkades worden al liggend hersteld zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Yoga Nidra is een op zichzelf staande stroming binnen de yogafilosofie. Het is een krachtige techniek waarbij je bewust leert ontspannen. Tijdens een yoga nidra sessie word je begeleid om door verschillende stadia te gaan. Omdat je ademhaling een krachtige tool is om diep te ontspannen, leggen we hier de focus om de sessie te starten. Gevolgd door visualisatie en een bodyscan waarbij je bewust wordt van elk deeltje van je lichaam. Om daarna te ontwaken in je meest ontspannen zelf.

Tijdens een Yoga Nidra sessie wordt het bewustzijn tussen waken en slapen gebracht, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in een diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Na de sessie voel je je weer gegrond, in connectie met jezelf en ervaar je veel meer ruimte in je hoofd en je lichaam.

Behalve diepe ontspanning heeft Yoga Nidra ook de voordelen van een betere nachtrust, verbetering van je concentratie, ontspanning van zenuwstelsel, meer creativiteit en energie in heel je lijf. Een boost voor je immuunsysteem en je feel-good stofjes!

Zeer welkom op onze specials!
(Nieuwe data verschijnen binnenkort)
Sylvia