Yin Restorative Yoga

Wekelijkse groepsles van 60min. op donderdag

Groepsles
€120
10 beurten

Boek nu →

1 Privéles van 90min.
Yoga Attic, Schilde of bij je thuis

1 les privé
€95
per les

Boek nu →

3 Privélessen per les van 90min.
Yoga Attic, Schilde of bij je thuis

3 lessen privé
€75
per les

Boek nu →

Yin Restorative yoga is een zachte, helende yogavorm met nadruk op diepe ontspanning en herstellen van je hele systeem. Het is een trage les waarbij je 3 tot 15 minuten in een ontspannende, comfortabele houding blijft. Ondersteund door kussens, bolsters en dekens afgewisseld met het opwekken van diepere weerstand in het bindweefsel en je organen. Visualisatie, ademhaling en zachte massage met pure etherische oliën helpen je om los te laten en thuis te komen in je lichaam. Je hoofd wordt rustiger en elke cel in je lichaam krijgt de kans om nieuwe energie aan te maken. Yin Restorative is een tegenpool van de meer dynamische yoga, maar een mooie aanvulling op andere yogstijlen.


Deze yogavorm is een aanrader bij vermoeidheid, stress gerelateerde klachten, chronische pijn, burn-out of voor iedereen die tot rust wil komen.

Yogastudio

Open de deur van dit prachtige gebouw op de hoek van de Bredabaan en de Rozenhoek, wandel de trap op naar de bovenste verdieping en laat je verwonderen door de oase van rust tussen de bomen. Neem je plaats en je moment om de dag van je af te laten glijden. De houten vloer met vloerverwarming geeft een extra dimensie aan jouw onthaastings moment. Alle yogamateriaal ligt voor je klaar om te genieten van beweging, ademhaling en diepe ontspanning.

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde


Donderdag 20.30 – 21.30
Yin Restorative met Sylvia

120€/10 beurtenkaart
15€ losse les
60min.
(All levels)

Privéles 1 op 1 of stel zelf een groepje samen

Wanneer je voelt dat je wat meer tijd voor jezelf nodig hebt of wanneer de drukte van alle dagen zwaar op je weegt en er opgehoopte spanning mag losgelaten worden, dan is het boeken van één of meerdere privélessen een juiste keuze.

Als yogadocent en bezieler van mindful movement help ik je via beweging, meditatie en ademhaling je veerkracht te herstellen.

Wat je doel ook is, stressreductie, aanleren of verdiepen van de houdingen, herstellen of voorkomen van een burn-out, een beter contact met je lichaam om uit je hoofd te blijven, het aanleren van een bewuste ademhaling? In alle vertrouwen leer ik je al bewegend ontspannen en help ik je in jouw bewustwordingsproces naar een gezonde energiebalans, die je verder zet in je dagelijks leven

Privélessen kunnen thuis of in onze yogastudio gegeven worden

95 voor 1 privéles van 90 min.
€75 per les voor 3 privélessen van 90 min.

Wens je graag zelf een groep samen te stellen vraag vrijblijvend een offerte

Sylvia Brijon
0473/203 205
[email protected]