Yin & Restorative Yoga

Groepsles van 75min.
op donderdag

Groepsles
€120
10 beurten

Boek nu →

1 Privéles van 90min.
Yoga Attic, Schilde of bij je thuis

1 les privé
€95
per les

Boek nu →

3 Privélessen per les van 90min.
Yoga Attic, Schilde of bij je thuis

3 lessen privé
€75
per les

Boek nu →

Jouw check-in moment om te geven wat je lichaam nodig heeft

Yin Yoga is een langzame vorm van yoga die je vooral uitnodigt om te vertragen, ontspannen en te reflecteren. In zachte liggende en krachtige zittende houdingen blijf je meestal tussen de 3 en 5 minuten om op de diepere lagen van het lichaam in te werken. Versterken, versoepelen, grenzen verkennen en verleggen wordt met focus en een bewuste ademhaling ingezet om je energie weer te laten stromen en je mind te kalmeren. Door je houding aan te passen aan het moment geef je je lichaam de kans om opgehoopte spanning in je spieren, stijfheid in je gewrichten en stramheid in je bindweefsel op te heffen. De aandacht die het van je vraagt kan je vergelijken met meditatie in beweging, uit je hoofd in je lichaam.

Restorative yoga is een zachte, helende yogavorm met nadruk op diepe ontspanning en herstellen van je hele systeem. Ondersteund met kussens, bolsters en dekens blijf je 5 tot 15 minuten in een diep ontspannende, comfortabele houding. Visualisatie, ademhaling en zachte massage helpen je om los te laten en thuis te komen in je lichaam. Je hoofd wordt rustiger en elke cel in je lichaam krijgt de kans om nieuwe energie aan te maken.

Yin en Restorative Yoga zijn beide tegenpolen van de meer dynamische yoga, maar een mooie aanvulling op andere yogstijlen.

EEN AANRADER BIJ 
Concentratieproblemen
Hormonale klachten
Vermoeidheid
Stress gerelateerde klachten
Stijfheid
Chronische pijn
Burn-out
Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en om tot rust te komen

Yogastudio

Open de deur van dit prachtige gebouw op de hoek van de Bredabaan en de Rozenhoek, wandel de trap op naar de bovenste verdieping en laat je verwonderen door de oase van rust tussen de bomen. Neem je plaats en je moment om de dag van je af te laten glijden. De houten vloer met vloerverwarming geeft een extra dimensie aan jouw onthaastings moment. Alle yogamateriaal ligt voor je klaar om te genieten van beweging, ademhaling en diepe ontspanning.

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde

Privéles 1 op 1 of stel zelf een groepje samen

Wanneer je voelt dat je wat meer tijd voor jezelf nodig hebt of wanneer de drukte van alle dagen zwaar op je weegt en er opgehoopte spanning mag losgelaten worden, dan is het boeken van één of meerdere privélessen een juiste keuze.

Als yogadocent en bezieler van mindful movement help ik je via beweging, meditatie en ademhaling je veerkracht te herstellen.

Wat je doel ook is, stressreductie, aanleren of verdiepen van de houdingen, herstellen of voorkomen van een burn-out, een beter contact met je lichaam om uit je hoofd te blijven, het aanleren van een bewuste ademhaling? In alle vertrouwen leer ik je al bewegend ontspannen en help ik je in jouw bewustwordingsproces naar een gezonde energiebalans, die je verder zet in je dagelijks leven

Privélessen kunnen thuis of in onze yogastudio gegeven worden

95 voor 1 privéles van 90 min.
€75 per les voor 3 privélessen van 90 min.

Wens je graag zelf een groep samen te stellen vraag vrijblijvend een offerte

Sylvia Brijon
0473/203 205