Yin Restorative Yoga

Yin Restorative yoga is een zachte, helende yogavorm met nadruk op diepe ontspanning en herstellen van je hele systeem. Het is een trage les waarbij je 8 tot 20 minuten in een ontspannende, comfortabele houding blijft. Ondersteund door kussens, bolsters en dekens afgewisseld met het opwekken van diepere weerstand in het bindweefsel en je organen. Visualisatie, ademhaling en zachte massage met pure etherische oliën helpen je om los te laten en thuis te komen in je lichaam. Je hoofd wordt rustiger en elke cel in je lichaam krijgt de kans om nieuwe energie aan te maken. Yin Restorative is een tegenpool van de meer dynamische yoga, maar een mooie aanvulling op andere yogstijlen.


Deze yogavorm is een aanrader bij vermoeidheid, stress gerelateerde klachten, chronische pijn, burn-out of voor iedereen die tot rust wil komen.

Onze prachtige yogalocatie is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming. Wanneer je diep ontspant zal je lichaam toch wat afkoelen, breng je eigen dekentje en sokken mee voor deze les. Yoga matjes, blokjes, riempjes en bolsters zijn gratis beschikbaar.

Yogastudio

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde


Donderdag 20.30-21.30
Yin Restorative met Sylvia


120€/10 beurtenkaart
15€ losse les
60min.
(All levels)