The Flow of She Yoga

Wekelijkse groepsles van 75min. op donderdag

Groepsles
€120
10 beurten

Boek nu →

1 Privéles van 90min.
Yoga Attic, Schilde of bij je thuis

1 les privé
€95
per les 1 op 1

Boek nu →

3 Privélessen per les van 90min.
Yoga Attic, Schilde of bij je thuis

3 lessen privé
€75
per les 1 op 1

Boek nu →

The FLOW of SHE is een pure toegankelijke yogavorm, waarbij bewegen op een natuurlijk ritme centraal staat, zacht in de herfst en de winter, energetisch in de lente en de zomer. Vrouwelijke en mannelijke energie worden organisch in evenwicht gebracht met kracht, lenigheid en diepe ontspanning.

De voelbare dynamiek van actie, warmte en licht van de lente naar de zomer, wordt afgestemd met rustige aarding, stilte en intuïtieve reflectie van de herfst naar de winter. Elk orgaan in je lichaam krijgt de nodige aandacht naargelang het seizoen.

Met bewustwording van je ademhaling, leer je beter begrijpen wat je tegenkomt in je lichaam, zowel fysiek, energetisch als emotioneel. Een boost voor je veerkracht in het drukke tempo van onze samenleving.

Met mijn stem en rustgevende muziek als begeleiding krijg je alle tijd om zowel je staande, zittende als liggende houdingen te doorvoelen en aan te passen waar nodig.

Je eindigt de les met helende Restorative Yoga om helemaal ontspannen naar huis te gaan.

Meditatie en percussie geven een extra dimensie aan jouw yogamoment!

Yogastudio

Zeer welkom op onze rustgevende yogazolder Yoga Attic Den Heuvel 18, Schilde.
Open de deur van dit prachtige gebouw op de hoek van de Bredabaan en de Rozenhoek, wandel de trap op naar de bovenste verdieping en laat je verwonderen door de oase van rust tussen de bomen. Neem je plaats en je moment om de dag van je af te laten glijden. De houten vloer met vloerverwarming geeft een extra dimensie aan jouw onthaastings moment. Alle yogamateriaal ligt voor je klaar om te genieten van beweging, ademhaling en diepe ontspanning.

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde


Groepsles
Donderdag 19.30-20.45
The Flow of She Yoga
Sylvia

120€/10 beurtenkaart
200€/20 beurtenkaart
15€ losse les
75min.
(All levels)

Privéles 1 op 1 of stel zelf een groepje samen

Wanneer je voelt dat je wat meer tijd voor jezelf nodig hebt of wanneer de drukte van alle dagen zwaar op je weegt en er opgehoopte spanning mag losgelaten worden, dan is het boeken van één of meerdere privélessen een juiste keuze.

Als yogadocent en bezieler van mindful movement help ik je via beweging, meditatie en ademhaling je veerkracht te herstellen.

Wat je doel ook is, stressreductie, aanleren of verdiepen van de houdingen, herstellen of voorkomen van een burn-out, een beter contact met je lichaam om uit je hoofd te blijven, het aanleren van een bewuste ademhaling? In alle vertrouwen leer ik je al bewegend ontspannen en help ik je in jouw bewustwordingsproces naar een gezonde energiebalans, die je verder zet in je dagelijks leven

Privélessen kunnen thuis of in onze yogastudio gegeven worden

95 voor 1 privéles van 90 min.
€75 per les voor 3 privélessen van 90 min.

Vraag vrijblijvend een offerte
– Indien je zelf een groep wil samenstellen
– Stressrelease, yoga & adem coaching op het werk

Sylvia Brijon
0473/203 205
info@runyourmind.be