MyoYin

MyoYin is een combinatie van Yin Yoga en Myofascial Release (MFR), waarbij heel veel aandacht wordt besteed aan het spierbindweefsel. Verklevingen en knopen worden losgemaakt door lokaal en dieper te werken dan in een gewone Yin Yoga les.

In deze les mag er op een toegankelijke manier heel wat gevoeld en losgemaakt worden.
MyoYin is een helende vorm van yoga waarbij we ons dieperliggend bindweefsel (fascia) stimuleren om opgehoopte spanning via het lichaam los te laten.

MFR & Yin yoga is een combinatie van 2 technieken die versterkend werken om een diep gevoel van ontspanning te vinden op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau. Door het uitoefenen van zachte druk op bepaalde triggerpoints worden lichaamseigen geluksstofjes vrijgemaakt als natuurlijke pijnstiller. De energiestroom (QI) in je lichaam wordt bovendien extra gestimuleerd voor meer flexibiliteit en openheid je unieke zijn. Ook de organen, botten, gewrichten en cellen krijgen hun heling, via de meridiaanlijnen.

Yogastudio

Open de deur van dit prachtige gebouw op de hoek van de Bredabaan en de Rozenhoek, wandel de trap op naar de bovenste verdieping en laat je verwonderen door de oase van rust tussen de bomen. Neem je plaats en je moment om de dag van je af te laten glijden. De houten vloer met vloerverwarming geeft een extra dimensie aan jouw onthaastings moment. Alle yogamateriaal ligt voor je klaar om te genieten van beweging, ademhaling en diepe ontspanning.

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde