Mindful Running

Groepslessen gaan terug van start op 31/5 in het Vrieselhof te Oelegem
Ik ben er ook graag voor jullie met RELAX IN NATURE

Run, walk & yoga, op een rustig tempo, om helemaal tot jezelf te komen in de natuur.

RELAX IN NATURE 1 on 1 €50/uur
RELAX IN NATURE 1 on 2 €35/u per persoon
RELAX IN NATURE 1 on 3 €30/u per persoon

[email protected]
0473/203 205

Volg Run Your Mind op Instagram en Facebook of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de live online yoga en meditatie lessen.

Zodra de maatregelen rond het Coronavirus/Covid-19 opgeheven worden bekijk ik de planning voor de groepslessen en breng ik jullie via deze site, sociale media en nieuwsbrief op de hoogte

Groepslessen gaan terug van start op 31/5 in het Vrieselhof te Oelegem

Wil jij je gezondheid natuurlijk op peil houden? Dit kan ook One on One gedurende de Coronamaatregelen.

Gedurende deze One on One coaching leer je de principes van Mindful Running, toon ik je hoe je je ademhaling kan verbeteren en hoe je op een rustig ritme je looptempo gemakkelijk kan aanhouden.

[email protected]
0473/203 205

Trek je sportschoenen aan om samen te ademen, te bewegen, te voelen en te transformeren in de 5 elementen van de natuur… aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

PRAKTISCH
Op een toegankelijke manier (her)ontdek je stapsgewijs jouw persoonlijke kracht en kwaliteiten.
We beginnen met een reeks oefeningen om je energie op te wekken en een korte meditatie om je lichaam te verkennen. Tijdens de opwarming kom je met een bewuste ademhaling in verschillende staande yogahoudingen. Vervolgens gaan we al joggend of snelwandelend, ook Powerwalk genoemd, de natuur in. Onderweg krijg je aan de hand van afwisselende oefeningen advies over je houding en looptechniek. De eindmeditatie zorgt ervoor dat je je lichaamsbewustzijn maximaal ontwikkeld.

Staande dynamische yoga
Meditatie om je lichaam te verkennen en je hoofd tot rust te brengen
Je ademhaling verbinden met je beweging
Vitamine G

De energie die je krijgt van de natuur is een extra stimulans om vol te houden en te genieten van het sporten.

We sporten lichaamsgericht, niet prestatiegericht, genieten en plezier staan centraal!

De Mindful Run sessies zijn een gelegenheid om alle lagen van jezelf te verkennen en de relatie met je adem te koesteren en te laten groeien.

Een must voor iedereen die gezond, energiek en ontspannen in het leven wil staan.

Wat is Mindful Running?

Mindful Running  is een bewegingstechniek waar joggen en wandelen gecombineerd worden met de principes van yoga met als doel ontspannen, efficiënt en met rust in je hoofd te bewegen in de natuur.

✔️Maximaal rendement met de juiste ademhaling
✔️Efficiënte looptechniek
✔️Verlagen van je stressniveau
✔️Natuurlijk en pijnvrij lopen
✔️Bewustwording van lichaam en geest
✔️Een boost voor je gelukshormoon

Mindful running betekent dat je luistert naar je lichaam tijdens het lopen en dat je reageert op bepaalde prikkels die je lichaam doorgeeft. Met de juiste techniek en het integreren van yoga ga je zo efficiënt mogelijk om met de weerstand die je tegenkomt tijdens je loop. Door zacht en bewust te lopen zal je lichaam minder schokken moet opvangen en leer je bovendien blessurevrij lopen.

Met mindfulness ga je stelselmatig ervaren hoe je vriendelijke aandacht kan schenken aan je lichaam en je geest. Door je  gedachten en je gevoelens te observeren leer je luisteren naar de grenzen die je lichaam aangeeft. Met de een goede houding doorbreek je je gewoontepatronen en ervaar je een hele nieuwe manier van lopen.

Yoga helpt om je rompstabiliteit te versterken en te lopen vanuit je Hara of de kracht die je haalt vanuit het gebied rondom je navel, je core.

Een ander belangrijk onderdeel van de trainingen is de ademhaling. De kwaliteit van je lopen wordt direct beïnvloed door de kwaliteit van je ademhaling. Yoga stimuleert het inzetten van een zachte buikademhaling waarbij je in- en uitademt langs je neus. Je verbetert daarmee de zuurstofvoorziening van je  spieren en je organen.

Een fantastische manier om je gezonder, energieker en ontspannen te voelen.

KEEP THE ENERGY FLOWING,
Sylvia