Mindful Running

Trek je sportschoenen aan, gun jezelf ademruimte en luister naar wat jouw lichaam nodig heeft.

Ontdek hoe je op een natuurlijke manier gezond, energiek en ontspannen in het leven kan staan.

Gedurende een traject van 5 weken ga je gezonde zuurstof opdoen met bewuste beweging in de natuur. Op een warme, vertrouwde manier leer ik je mediteren, wordt je lichaamsbewustzijn vergroot en mag je weer voelen hoe je je unieke zelf kan zijn. Eén voor één super tools om voluit in je kracht te komen.

Elke week toon ik je hoe je je ademhaling kan verbeteren en hoe je op een rustig ritme je looptempo gemakkelijk en blessurevrij kan aanhouden.

✔️Maximaal rendement met de juiste ademhaling
✔️Efficiënte looptechniek
✔️Verlagen van je stressniveau
✔️Natuurlijk en pijnvrij lopen
✔️Bewustwording van lichaam en geest
✔️Een boost voor je gelukshormoon

Tijdens de corona maatregelen kan je enkel privécoaching boeken

Privétraining is toegestaan met maximum 3 klanten in de open lucht, met respect voor de geldende beperkingen voor samenscholingen en de social distancing maatregelen.

Heb je interesse? Bel of mail me gerust! 

60min. Outdoor Mindful Run & Yoga of wandelbuddy
1 op 1 €50/u
1 op 2 €35/u per persoon
1 op 3 €30/u per persoon

90min. Outdoor Mindful Run & Yoga of wandelbuddy
1 op 1 €60/u
1 op 2 €40/u per persoon
1 op 3 €35/u per persoon

Breath Your Mind – One on One traject op maat
75min. Ademhalingsmeditatie + Restorative Yoga
1 op 1 €265/ traject van 5 weken
1 op 1 €55 per losse beurt

Wat is Mindful Running?

Mindful Running is een must voor iedereen die op een natuurlijke manier gezond, energiek en ontspannen in het leven wil staan. Het is een bewuste bewegingstechniek waar joggen en wandelen gecombineerd worden met de principes van yoga. We bewegen niet prestatiegericht, wel doelgericht, met als focus zo efficiënt mogelijk te lopen, te wandelen en te ontspannen in de natuur, voor meer rust in je hoofd.

Mindful running betekent dat je luistert naar je lichaam tijdens het joggen en wandelen, zodat je bewust kan anticiperen op de bepaalde prikkels die je lichaam doorgeeft. Met de juiste techniek en het integreren van yoga ga je zo efficiënt mogelijk om met de weerstand die je tegenkomt tijdens je beweging in de natuur. Door zacht en bewust te lopen en wandelen, zal je lichaam minder schokken opvangen en leer je blessurevrij lopen.

Met mindfulness ga je stelselmatig ervaren hoe je vriendelijke aandacht kan schenken aan je lichaam en je geest. Door je  gedachten en je gevoelens te observeren leer je luisteren naar de grenzen die je lichaam aangeeft en te voelen wat je lichaam nodig heeft. Met de een goede houding doorbreek je je gewoontepatronen en ervaar je een hele nieuwe manier van bewegen.

Yoga helpt je om je rompstabiliteit te versterken en te lopen vanuit je Chi, de kracht die je haalt uit het gebied onder je navel, je core.

Een ander belangrijk onderdeel van de trainingen is de ademhaling. De kwaliteit van je looptechniek wordt direct beïnvloed door de kwaliteit van je ademhaling. Yoga stimuleert het inzetten van een zachte buikademhaling waarbij je in- en uitademt langs je neus. Je verbetert daarmee de energievoorziening van je  spieren, cellen en je organen.

Een fantastische manier om je gezonder, energieker en ontspannen te voelen.

KEEP THE ENERGY FLOWING,
Sylvia