HEALING THYOUSDAY (een nieuwe sessie najaar 2023 komt binnenkort online)

5 x bewegen, ademen, mediteren en genieten op het ritme van de natuur voor diepe ontspanning en meer energie

HEARTFULNESS
Met het juiste ademhalingsritme je zenuwstelsel in balans brengen

AROMA & YIN
In alle puurheid je grenzen verkennen met Yin Yoga en natuurlijke etherische oliën

MYOYIN & FASCIA RELEASE
Met een zalige healing yoga sessie ervaren hoe je opgehoopte spanning kan loslaten via zachte druk en massage

SWEET DREAMS with YOGA NIDRA
Helemaal niets moeten, gedragen worden door mijn stem en handen

FEEL CONNECTED in nature
De energie van de zon wijst je de weg naar een vrij gevoel, al wandelend mediteren, ademen en jezelf durven zijn met Mindful Movement

IK SCHRIJF ME GRAAG IN

De perfecte setting en een mooie tijd van het jaar om in langzame vloeiende bewegingen de donkerte stilletjes op te lichten.

We starten met zachte yoga, ademhalingsoefeningen en hartcoherentie om de waterenergie van de winter in balans te brengen.

Intuïtieve beweging met de trillingen van klankschalen en percussie zullen je ziel boosten wanneer de wind stilaan uit het Oosten begint te waaien.

Stilaan voelt de boomenergie als opnieuw geboren worden, samen met de bijzondere kracht van de lente Equinox. Met Yin Yoga en aromatherapie gaan we nieuwsgierig onze grenzen verkennen om standvastig en flexibel de lente in te gaan.

MYOYIN en FASCIA RELEASE zullen je via zachte drukmassage en healing yoga helpen om overtollige spanning in je lever en galblaas los te laten.

Wanneer de plantenwereld haar toppunt bereikt en de wind uit het Zuiden waait trekken wij naar buiten. Op het einde van het traject zal de vuurenergie zich volop manifesteren vanuit je 3de chakra, je MANIPURA. Al bewegend gaan we genieten van de zon die dan op haar hoogste punt staat.

De vreugde en vurigheid beweegt dan door ons hart en de dunne darm. Beide krachtig en centraal in ons lichaam. Genietend van het moment gaan we al wandelend mediteren, ademen en onszelf laten zien met MINDFUL MOVEMENT.

LOKAH SAMASTA SUKHINO BAVANTU
Dat alles wat leeft vrij en blij mag zijn en dat onze woorden, acties en gedachten hierbij in alle vreugde aan mogen bijdragen
OHM SHANTI SHANTI SHANTI

Yogastudio
Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde

Dinsdagavond 19.30-21.00