Breathworkyoga


Yoga Attic
Dinsdagavond 19.30 – 21.00
24/10, 7/11, 21/11, 5/12, 19/12
Om een persoonlijke aanpak te waarborgen zijn er voor deze reeks maar 8 plaatsen beschikbaar!
Reservaties voor een volledige reeks worden eerst verwerkt.

Deze reeks is VOLZET
Je bent ook zeer welkom op onze wekelijkse donderdagavond les The Flow of She Yoga

5 op maat gemaakte lessen die in het teken staan van ademwerk, yoga, klank en de positieve effecten ervan op je zenuwstelsel.

Heel erg welkom op deze verdiepende ademreis in beweging. Een waardevol traject waarbij we met de kracht van je adem bepaalde processen in het lichaam gaan beïnvloeden naar meer ontspanning en energie. Een diepe transformatie die we in alle vertrouwen samen maken om vastgehouden energie weer in beweging te brengen.

Laat het najaar maar komen! Terwijl de temperaturen beginnen te dalen en de bewegingssnelheid van de natuur langzaam vertraagt is het tijd om ook de beweging in ons lichaam naar binnen te maken. Deze periode van loslaten en reflectie, geeft helderheid van wat diep in ons leeft en hoe we daar lessen uit kunnen trekken. De adem in combinatie met beweging is een mooie manier om waarde te geven aan de energie die je lichaam in deze periode van het jaar nodig heeft.

Ademen is onze levenskracht. Diep naar je buik inademen helpt je om het leven ten volle te ontvangen, terwijl uitademen je in staat stelt los te laten en te ontspannen.

Onbekend is onbemind geldt ook voor elke ademsessie. Op de verschillende energetische lagen van ons lichaam houden we geprogrammeerde mechanismen of gewoontepatronen vast, om gevoelens die niet gevoeld willen worden te onderdrukken en je te beschermen tegen pijn en afwijzing. Door je bij elke ademsessie zonder verwachtingen open te stellen naar steeds weer nieuwe ervaringen, geef je je lichaam de kans om die gewoontepatronen te doorbreken en naar jouw diepste laag te gaan. De meest kostbare laag van wie je puur in essentie bent.

Samen met jou maak ik deze reis! Vijf op maat gemaakte lessen voor een diepe transformatie naar die plek waar het goed voelt, de verbinding met je diepe, vertrouwde zelf.

Jouw bijdrage

€129
Volledige reeks van 5 lessen
24/10, 7/11, 21/11, 5/12, 19/12

Fantastisch dat je voor de volledige reeks gaat! Boekingen voor de hele reeks worden als eerste verwerkt en kunnen online geboekt worden. Wees er van bewust dat je een engagement voor jezelf aangaat. Een les die je niet kan volgen kan niet worden overgedragen naar een andere les of reeks. Voor een les die door de organisator geannuleerd word, zal er altijd een inhaalles voorzien worden.

€30
Per losse les van 90min.

Geef me een seintje voor welke data je graag inschrijft, zodra de inschrijvingen voor de hele reeks verwerkt zijn word je op de hoogte gebracht van de eventuele de openstaande plekjes. Een losse les kan niet online geboekt worden!

Wat mag je verwachten?

24/10 LIFE ENERGY
Ontspannende yoga en bewustwording van je adem is de SHE QI voor meer levensenergie

7/11 PSOAS
In alle puurheid je emoties verkennen met yoga en ademwerk voor een happy psoasspier, de spier van je ziel en je emoties

21/11 TENSION RELEASE
Met een heerlijke MyoYin yoga sessie en helende ademtechnieken ervaren hoe je opgehoopte spanning kan loslaten via zachte druk en massage

5/12 SOUND
Zacht bewegen, ademen en gedragen worden helende klanken

19/12 SILENCE
Stilte geeft ruimte om te voelen, stilte is thuiskomen bij jezelf en je adem, zonder ego, zonder oordelen

Sylvia laat in deze reeks niet enkel vanuit haar kennis voelen hoe waardevol ademwerk is maar ook vanuit haar persoonlijke levenservaring.

Ervaar de helende kracht van ademwerk, klanken, geuren en lichaamswerk

  • Even ontsnappen aan de alledaagse druk
  • Negatieve emoties wegademen zonder dat het heftig aanvoelt
  • Vrij bewegen voor een betere bloedcirculatie
  • Betere zuurstoftoevoer naar je cellen, spieren en organen
  • Emotionele en lichamelijke balans boosten je immunitiet
  • Op een vertrouwde manier naar jezelf kijken
  • Helende klanken hebben met een rustgevend effect op je hersengolven
  • Rustig ademen maakt een wereld van verschil om je nachtrust te verbeteren

Yogastudio

Yoga Attic

Den Heuvel 18

Schilde

Contact

Sylvia Brijon

sylvia@runyourmind.be

+32 473 20 32 05