Gentle Flow Yoga

Wekelijkse groepsles van 60min. op donderdag

Groepsles
€120
10 beurten

Boek nu →

1 Privéles van 90min.
Yoga Attic, Schilde of bij je thuis

1 les privé
€95
per les 1 op 1

Boek nu →

3 Privélessen per les van 90min.
Yoga Attic, Schilde of bij je thuis

3 lessen privé
€75
per les 1 op 1

Boek nu →

Gentle Flow is Slow Yoga met een beetje pit dat op een toegankelijk en rustig tempo kan gevolgd worden. Kracht en lenigheid worden op jouw tempo opgebouwd. Met bewustwording van je ademhaling in elke pose leer je je veerkracht te ondersteunen door diep in je gevoel te gaan. Iedereen krijgt de tijd om mindful in de houding te komen met mijn stem en rustgevende muziek als begeleiding. 

Yogastudio

Open de deur van dit prachtige gebouw op de hoek van de Bredabaan en de Rozenhoek, wandel de trap op naar de bovenste verdieping en laat je verwonderen door de oase van rust tussen de bomen. Neem je plaats en je moment om de dag van je af te laten glijden. De houten vloer met vloerverwarming geeft een extra dimensie aan jouw onthaastings moment. Alle yogamateriaal ligt voor je klaar om te genieten van beweging, ademhaling en diepe ontspanning.

Yoga Attic
Den Heuvel 18, Schilde


Groepsles
Donderdag 19.15-20.15
Gentle Flow met Sylvia

120€/10 beurtenkaart
15€ losse les
60min.
(All levels)

Privéles 1 op 1 of stel zelf een groepje samen

Wanneer je voelt dat je wat meer tijd voor jezelf nodig hebt of wanneer de drukte van alle dagen zwaar op je weegt en er opgehoopte spanning mag losgelaten worden, dan is het boeken van één of meerdere privélessen een juiste keuze.

Als yogadocent en bezieler van mindful movement help ik je via beweging, meditatie en ademhaling je veerkracht te herstellen.

Wat je doel ook is, stressreductie, aanleren of verdiepen van de houdingen, herstellen of voorkomen van een burn-out, een beter contact met je lichaam om uit je hoofd te blijven, het aanleren van een bewuste ademhaling? In alle vertrouwen leer ik je al bewegend ontspannen en help ik je in jouw bewustwordingsproces naar een gezonde energiebalans, die je verder zet in je dagelijks leven

Privélessen kunnen thuis of in onze yogastudio gegeven worden

95 voor 1 privéles van 90 min.
€75 per les voor 3 privélessen van 90 min.

Vraag vrijblijvend een offerte
– Indien je zelf een groep wil samenstellen
– Stressrelease, yoga & adem coaching op het werk

Sylvia Brijon
0473/203 205
[email protected]