Run Your Mind


A natural flow of she
mindful movement and holistic breath


Je lichaam weet wat er nodig is.


Welkom bij RYM, een unieke onthaastingsplek in de Antwerpse Voorkempen. Ik ben Sylvia van RYM, thuis in verschillende vormen van yoga en bezieler van Mindful Outdoor.

Connectie maken met je lichaam, ruimte creëren met behulp van je ademhaling en verzachten in je potentiële kracht is de rode draad doorheen mijn lessen. Omdat ik er van overtuigd ben dat een gezonde relatie met je lichaam de duurzaamste manier is om opgehoopte spanning los te laten en de drukte in je hoofd te verlichten.

De manier waarop je ademt en denkt heeft een grote invloed op hoe jij je vanbinnen voelt, daarom beginnen we steeds in alle eenvoud bij je ademhaling en leer ik je mediteren om beter om te gaan met stress. Zowel op de yogamat als in de natuur.

Mijn kracht is dat ik goed aanvoel wat jij als vrouw nodig hebt om jezelf niet op te branden. Ontspanning is de ‘SHE QI’ voor energie!

Yoga en de natuur, is mijn medicijn in het leven, het leert je te voelen vanuit je buik, verder te kijken dan je ogen kunnen zien en te denken met je hart.

Laat de drukte van je afglijden op onze prachtige yoga zolder in Schilde en vind je veerkracht weer in de natuur.

Zeer welkom voor lessen in groep en verschillende lichaamsgerichte transformatie trajecten op individuele basis.

Lees meer

RYM Mindful Outdoor

Hike Your Mind
Vrieselhof Schilde/Oelegem

Samen de natuur in, heel je lijf in beweging en weg van alle drukte. Hiking in combinatie met Yoga, voelt als meditatie in beweging. Je creëert een gezonde balans tussen je energie en je ademhaling door het inzetten van het TAO-principe WU WEI, doen zonder te doen, voor meer energie en totale ontspanning. Het RYM-Reset programma helpt je negatieve gewoontes te doorbreken en stress beter te begrijpen. Op het ritme van de natuur kom je weer thuis in de kracht van je eigen lichaam. Het Mindful Outdoor traject wordt zowel aangeboden in groep als in individuele sessies…

Lees meer

RYM Yoga

Yoga met Sylvia is een natuurlijke manier van beweging waarbij je je bewustzijn vergroot en echt voelt wat jouw lichaam nodig heeft. Je ademt, ontspant en geniet in een rustige omgeving waar jij op de eerste plaats komt. Je leert jezelf in balans brengen met zachte bewegingen, meditatie en visualisatie, voor een gevoel van innerlijke rust en je goed voelen in je vel. De combinatie van Yin, Restorative, Gentle Flow, ademhaling en mindfulness, zijn krachtige energieën die je leren loslaten om je levensenergie weer volop te laten stromen. Run Your Mind is jouw droomplek om je lichaam, geest en ziel op elkaar af te stemmen..

Lees meer


RYM reset 1 op 1

Je kent vast wel het gevoel waarbij de drukte van alle dagen zwaar op je weegt. Je voelt je gespannen, je hoofd zit vol en je lichaam snakt naar energie. De beleving van een slowdown één op één begeleiding, een bewegingstraject in de natuur of een ontspannende yoga massage zijn ideale manieren om overbodige spanning in je lichaam los te laten. Wat je doel ook is, het aanpakken van burn-out, angst, stress, een gezond gewicht, het tot rust brengen van je zenuwstelsel? Met eenvoudige technieken leer ik je al bewegend, gezond ademen en help ik je in jouw bewustwordingsproces naar een ontspannen en energieke levensstijl, die je verder zet in je dagelijks leven…

Lees meer