Run Your Mind

Een ontspannende plek vol beweging & zelfzorg

Yoga – Mindful Bewegen – Meditatie – Ademhaling

Samen in beweging naar een gezonde mindset…
Midden in de natuur of op de yogamat


Welkom op deze unieke belevingsplek. Ik ben Sylvia Brijon, yogadocent en bewegingscoach in en rond de Antwerpse Voorkempen.

Beweging inzetten om de drukte in je hoofd te verlichten en weer FLOW in je lichaam te voelen, dat is mijn missie.

Laagdrempelig en met aandacht voor wat jij als vrouw nodig hebt, bewegen we samen naar meer zorg voor jezelf.

Een 1-OP-1 healing traject op yogalocatie of samen in de natuur het ontspanningsgevoel van beweging herontdekken, zijn enkele feelgoods naar een gouden versie van jezelf.

Met meditatie leer ik je omgaan met emoties, je adem, gedachten en je puurheid. Met Yoga & beweging in de natuur word je je weer bewust van je lichaam als een krachtig zelfhelend systeem.

Een aanrader om je energie terug te vinden bij vermoeidheid, stress gerelateerde klachten, chronische pijn, burn-out.

Ontspanning is de QI voor energie.
En jij kan dit leren!

Lees meer

Vertrouwen

Mindful Outdoor


Vrieselhof Schilde/Oelegem

Met Mindful Outdoor laat ik je kennismaken met een techniek waar beweging in de natuur gecombineerd wordt met de principes van yoga. Met een gezonde balans tussen energie, ademhaling en mindset, doorbreek je negatieve gewoontes en ervaar je een hele ontspannen manier van beweging. Op het ritme van de natuur wordt je stelselmatig bewuster van je lichaam en laat je stress en blessures achter je. Haal op een gezonde manier je authentieke zelf naar boven met Mindful Outdoor…

Lees meer

Verbinding

Yoga


Yoga met Sylvia is een natuurlijke manier van beweging waarbij je je bewustzijn vergroot en echt voelt wat jouw lichaam nodig heeft. Je ademt, ontspant en geniet in een rustige omgeving waar jij op de eerste plaats komt. Breng jezelf in balans met zachte bewegingen, meditatie en visualisatie, voor innerlijke rust en je goed voelen in je vel. De combinatie van Yin, Restorative, Yang Flow, ademhaling en mindfulness, zijn krachtige energieën die je leren loslaten om je levensenergie weer volop te laten stromen. Run Your Mind is jouw Feng Shui droomplek om je lichaam, geest en ziel op elkaar af te stemmen..

Lees meer

Energie

Trajecten
in groep of één op één

Je kent vast wel het gevoel waarbij de drukte van alle dagen zwaar op je weegt. Je voelt je gespannen, je hoofd zit vol en je lichaam snakt naar energie. De beleving van één op één begeleiding of bewegingstrajecten met gelijkgestemde zielen, zijn ideale manieren om yoga, mindful running en al zijn vormen intensiever te beleven. Wat je doel ook is, het aanpakken van burn-out, angst, stress, een gezond gewicht, het verbeteren van je conditie of het aanleren van een ontspannen loop-en wandelstijl? Met eenvoudige technieken leer ik je al bewegend gezond ademen en help ik je in jouw bewustwordingsproces naar een energieke levensstijl in balans, die je verder zet in je dagelijks leven…

Lees meer

Nieuwe inzichten